359.60€

Puerton auringonnousu 60x80 cm

Vuoret muodostavat kauniin siluetin. Aamun sumu leijuu niemenkärjessä auringon värjätessä Atlantin aaltoja. Kuvattu Teneriffalla, Puerto de la Cruzissa.

Tilisiirrossa toimitusaika on noin 1,5 viikkoa siitä, kun maksu näkyy tilillämme. Checkoutilla maksettuna noin 1,5 viikkoa tilauksesta. Huomaa, että verkkokaupan 14 päivän palautusoikeus ei koske mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita. Kauppaa ei voi perua eikä tuotetta palauttaa.

Kehyksen koko on 60x80 cm, eli taulu on näyttävän kokoinen. Se on tulostettu Fine Art -taidepaperille ja pohjustettu kevytlevylle. Ympärillä on 5 mm musta alumiinilista. Päällä ei ole lasia, jotta saamme paperin hienon pintarakenteen näkyviin. Värit tulevat tällä materiaalilla pastellimaisen kauniisti esiin. Fine Art -paperi on vanhan valokuvapaperin tyyppistä puuvillapaperia.

Taulu on nähtävillä, kts. yhteystiedot.

Tulostettu erittäin kestävillä ja laadukkailla Epson-materiaaleilla. Käytämme arvokasta tulostusmateriaalia, jotta saamme värit kirkkaampina ja kylläisempinä esiin kuin halvoilla papereilla tai esim. massatuotanto-sisustuskuvissa. Arkistosäilyvyys on yli 200 vuotta, eli nämä eivät katoa kuten jotkin kotitulosteet jo neljässä vuodessa. Toimitetaan valmiiksi kehystettynä. Valmistetaan tilauksesta. Kaikki taulut saa myös toisen kokoisena tai lisähintaan kiilakehystettynä kangastauluna. Kysy asiakaspalvelustamme.

Kuvaaja: Lauri Kuparinen
Tuotearviot

© 2013 SunToys
Powered by osCommerce